Våga be!

Cahtrine Nygren, EFK:s församlingsprogram

Här har vi några av mina goa, härliga vänner i det församlingsgrundande nätverket i Sverige.

 Vi kommer från de olika samfunden i Sverige och möts några gånger per år för att tala om vad som händer kring församlingsgrundande i vårt land, dela våra erfarenheter och tänka tillsammans kring framtiden. Vi brukar mötas under ett dygn och det har blivit viktigt för oss att använda kvällen till att be. Vi tror att bönen är oerhört viktigt i samband med församlingsgrundande arbete. Ikväll har vi varit i New Life´s nya lokaler i Stockholm och vi har speciellt bett för de planteringar som finns i Stockholmsområdet. Men också försökt lyssna in Gud och bett för det som han lett oss till.

Det är fantastiskt att få be tillsammans och jag är alltid glad och hoppfull efter dessa bönesamlingar. Det känns alltid lite speciellt när vi kommer samman från alla möjliga olika samfund och sammanhang och ber för vårt land. Vill vi se fler församlingar planteras i Sverige så tror jag också att vi behöver be mer. Vi behöver också be konkret för de planteringar som är igång runt om i vårt land.

Kanske är det så att Gud manar dig att be för en konkret församlingsplantering! Möjligheten finns! Du kan få vara med på detta sätt och betyda mycket för en församlingsplantering. Skriv en rad så kan jag koppla ihop dig med en församlingsplantering som gärna tar emot förbönsstöd.

 

 

 

Annonser

Publicerat av

Cahtrine Nygren

Bor i Eskilstuna sedan 15 år tillbaka och är ledare för EFK:s Sverigeprogram med ansvar för församlingsgrundande. Längtar efter att få se en rörelse av missionella församlingar i Sverige.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s