Patricia Ask pastor Elimkyrkan Västerort

Ytterliggare en ny härlig kväll tillsammans med familjen i Hallonbergen! Jag förundras varje onsdag över alla de som kommer till våra träffar, vecka ut och vecka in. Tänker framförallt på de som brottas med missbruk och knappt vet vilken dag det är.

Jesu dragningskraft är så stark! Bara vi låter vår omgivning få smaka på Jesus och erfara den underbara doft Han sprider kommer vi att få se ett förvandlat land, därför att ”nådsband ” är starkare än blodsband. Den intimitet Kristi kropp erfar är så stark och djuptgående, och är det något vår omvärld längtar efter så är det en sån här intimitet präglad av frid, glädje och gemenskap, långt bortom den sekulära världens ”toppnotering” i vardagsrelationer eller singelliv.

Ikväll fick vi besök av en kvinna som var totalt livrädd över att träffa oss för första gången. En av våra underbara killar som brottas med missbruk tog henne med och försäkrade henne om att vi var ok att umgås med:). Varför kom hon? Därför att längtan var större än rädslan! Kvällen slutade mycket bra, hon villle ha förbön och hon ville gärna komma tillbaka och vi fick minsann sms:a eller maila henne information om våra träffar.

”Nådsband är starkare än blodsband”

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s