En liten rapport om Pionjärbloggen

Cahtrine Nygren, EFK:s församlingsprogram:

Kära läsare!

Denna pionjärblogg har nu funnits i nästan 2,5 år. Tanken med den har varit att ge en glimt av det församlingsgrundande arbete som sker i Sverige. Ni har fått möta församlingsplanterare från olika delar av landet och från olika typer av församlingsplanteringar. Vi har även haft en del skribenter som arbetar med dessa frågor på ett mer övergripande plan. En del av er som skriver och läser frågar mig ibland hur många som läser bloggen. Nedan kommer en liten lägesrapport för dig som är intresserad. Jag kan ju i alla fall konstatera att det är fler som läser än kommenterar. Så en liten uppmuntran till er som läser, ge er gärna in i samtalet och diskussionerna! Ni får jättegärna också kommentera detta inlägg och komma med tankar och önskemål om själva bloggen.

 

The WordPress.com stats helper monkeys prepared a 2013 annual report for this blog.

Here’s an excerpt:

The concert hall at the Sydney Opera House holds 2,700 people. This blog was viewed about 17,000 times in 2013. If it were a concert at Sydney Opera House, it would take about 6 sold-out performances for that many people to see it.

Click here to see the complete report.

Annonser

Publicerat av

Cahtrine Nygren

Bor i Eskilstuna sedan 15 år tillbaka och är ledare för EFK:s Sverigeprogram med ansvar för församlingsgrundande. Längtar efter att få se en rörelse av missionella församlingar i Sverige.

6 reaktioner till “En liten rapport om Pionjärbloggen”

  1. Hej! Uppskattar Pionjärbloggen väldigt mycket, även om jag inte tittar in jätteofta. När jag väl gör det brukar jag läsa desto mer och klicka runt bland poster. Och då vore det bra om det tydligt stod i varje post vem som har skrivit – ibland är det så att veckans skribent bara har presenterat sig i första posten… Alltså: namn och församling/samfund/nätverk/organisation i varje post! (Gärna även som taggar, allra bäst vore förstås om alla skribenter kunde gå in och komplettera sina gamla poster med det… =) )
    Bless!

  2. Kan bara tala för mig själv men det kanske är så att fler håller med så därför gör jag den hörd.
    När jag började följa pionjärbloggen så läste jag varje inlägg det första halvåret eller så, nu när jag inte läser alla inlägg längre blir det lätt att de stackar på hög och man läser istället inget om det inte är något som verkar väldigt intressant eller någon som man har exra stort förtroende för och inte vill missa (vilket jag dock inte ser eftersom jag bara ser titeln i min feed-läsare) .
    Om folk använder feeds så är det inte längre samma krav på att uppdatera bloggen lika ofta för att folk inte ska komma in och upptäcka att det inte är något nytt och tappa intresset, nu meddelas jag ju när det väl händer något.

    Ett förslag som andra kan få kommentera och ni kan fundera över och ta ställning till är därför att prova att köra en rekommendation på ett eller två inlägg per vecka. En av huvudanledningarna, undermedvetet, att jag slutade följa lika regelbundet var att tankegångarna ibland går lite i samma spår. Detta skulle förändras om varje skribent mer hade att skriva bara något inlägg om vad som sker hos dem, eller någon tanke som man brinner extra starkt för nu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s