Höjdpunkter

Igår började en av höjdpunkterna med att få jobbs i beachchurch. Träningsläger i Spanien. Att vakna till en solig dag i 20 grader och få se snön hemma i Sverige via Facebook är inte helt fel.

Men det bästa är ju människorna. Samma tillräckligt många människor med gemensamt intresse på en begränsad yta. Det blir trevligt. Och trevliga människor har inte en så gör gard i samtal med nya människor,  så vi har redan bett med människor och fått prata om vikten att vara älskad för den man är, inte för vad man gör (himla viktigt i en så prestationsbaserad värld som sportens).

Ska bli spännande att se Guds tankar med den här veckan, hur vi kan få komma med nått fräscht och befriande tio människorna här – att få komma med Kristus. Oavsett om det är bland sand och svett på planen eller bland öl och musik på kvällen. Oavsett vilket så vet jag att Gud vill bli personlig med människor här och jag ber om vishet att få fokusera på det som är viktigt denna veckan!

Hör gärna av dig om du funderar på hur vi bygger kyrka. Titta in på hemsidan http://www.beachchurch.se och kolla in kontakt.

Välsignelse!

/Macke

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s