Lansering av Dr Dietrich Schindlers kurs MyLife.

2015_mylife_bildwelt7Nu laserar vi kursen MyLife i Sverige. Församlingsplanteraren Dr Dietrich Schindler har gjort ett material för att nå sekulariserade västerlänningar med evangeliet. 

MyLife – Workshop tar fram det som är unikt med dig: din berättelse, din längtan, dina ambitioner och önskningar. Du kommer definitivt att lära dig både nya och spännande saker om dig själv. Under processen när du lär dig mer om dig själv kommer du även att se att Gud till och med är ännu mer intresserad av dig, än vad du själv är.
MyLife – Workshop anordnas i en trevlig miljö, med något att äta för den som vill, tillsammans med andra deltagare som också vill upptäcka mer om vilka de egentligen är.
MyLife – Workshop är sex stycken träffar där du gör en upptäcktsresa i ditt eget liv och använder MyLife-kartan för att ta reda på och lära dig mer om dig själv. För varje träff blir din unika väg genom livet allt tydligare.

Kursledardag

Dr Dietrich Schindler kommer till Stockholm den 14 januari för att hålla i en kursledardag för de som är intresserade av att göra MyLife i Sverige. Se mer information om kursen och kursledardagen här: info-traningsdag-mylife

Publicerat av

Cahtrine Nygren

Bor i Eskilstuna sedan 15 år tillbaka och är ledare för EFK:s Sverigeprogram med ansvar för församlingsgrundande. Längtar efter att få se en rörelse av missionella församlingar i Sverige.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s