Om Pionjärbloggen

EFK+logo_fargPionjärbloggen är en del av Evangeliska Frikyrkan som bland mycket annat jobbar för att fler församlingar ska planteras i Sverige. Vi som organisation vill verka för en dynamisk rörelse av missionella församlingar som utbreder Guds rike genom att grunda församlingar, träna ledare och tjäna i samhället. I vårt visionsdokument EFK2020 säger vi att vi vill se 75 nya församlingar grundas till år 2020. För att detta ska bli möjligt behöver vi få upp ögonen för att vi var och en som kristna är sända av Gud och befinner oss mitt i missionsfältet.

Denna pionjärblogg drivs av en grupp fasta bloggare som skriver utifrån 4 olika kategorier av inlägg. Det kan handla om berättelser om vad Gud gör, inlägg som ger vision och inriktning, konkreta verktyg till oss som läsare eller nyheter om någon som händer.

Ibland kommer vi också att inbjuda gäster till bloggen som skriver någon enstaka gång. Bloggarna kommer i huvudsak från församlingar eller planteringar som anknyter till EFK men även från andra sammanhang i vårt land.

Min förhoppning är att denna blogg ska inspirera och utmana till fler församlingsplanteringar i Sverige men också till ett engagerat samtal om mission i Sverige.

Har du frågor och funderingar får du gärna höra av dig!

Hälsningar

Cahtrine Nygren

Ledare för Evangeliska Frikyrkans Sverigeprogram, med inriktning församlingsgrundande

CahtrineN_2013

2 reaktioner till “Om Pionjärbloggen”

  1. Var hör man av sig till dig? Email? Hittar ingen. Tack för svar.

Kommentarer är stängda.